Risengrød i sous vide
Risengrød i sous vide er måske den nemmeste måde at lave risengrød på. Du skal blot have det hele ned i posen og ned i vandet.
Her har du nok den nemmeste opskrift på risengrød nogensinde! Du skal blot have 4 ingredienser ned i en vakuum lukket pose, sænke den ned i vandet og vente et par timer.
Det sværeste i den her opskrift er at få vakuum pakket sous vide posen, da der er meget væske i og det vil blive suget ud sammen med luften.
Ingredienser:
450 g grødris
1 tsk salt
7.5 dl sødmælk
1.5 l minimælk
- Kategori:
- Aftensmad
- Antal personer:
- 4
-
Sådan gør du:
-
Godt at vide
Risengrøden i sous vide skal have 2 timer og 30 minutter ved 85 grader.
Lav risengrød i sous vide
1. Sæt din sous vide stav ned i vandet og indtil staven til 85 grader.
2. Find en sous vide pose og tilføj 450 gram grødris, 1 tsk salt, 7.5 dl sødmælk og 15 dl minimælk.
3. Sug luften ud af posen og svejs den sammen. Det er lidt svært med alt det mælk, men hæng posen ud over bordkanten og sug luften stille og roligt ud - tålmodighed er din ven her.
4. Sænk posen ved i vandet og indtil tiden til 2 timer og 30 minutter.
5. Et par gange skal posen op af vandet og æltes med en ske, så det ikke klumper sammen.
Du kan følge opskriftslageret på Facebook hvor der løbende bliver lagt opskrifter op.