Risret med karry og kylling

Risret med karry og kylling

Ingredienser:

4-500 g kyllingebryst

1 hønsebouillonterning

2 spsk karry

1 løg

2 peberfrugt

250-300 g gulerødder

400 ml kokosmælk (1 dåse)

3 dl ris

6 dl vand

Salt/peber

Olie til stegning

Kategori:
Aftensmad
Antal personer:
4
Beskrivelse:
En rigtig nem og lækker risret med karry og kylling.
Sådan gør du:
1. Hak løgene fint. Skyl og skær peberfrugt i små stave og skræl og skær gulerødderne i skiver.

2. Varm 2 spsk olie op i en gryde og tilsæt løgene og kyllinge stykkerne og svits indtil kyllingen har fået lidt farve og løgene er bløde.

3. Tilsæt 2 spsk karry og rør godt rundt.

4. Tilsæt 5 dl vand, 1 dåse kokosmælk, 4 dl ris og 1 hønsebouillionterning samt peberfrugt og gulerødderne.

5. Lad risretten simre i ca. 20 min, indtil risene er færdige.

6. Smag til med salt og peber.

Risret