Risret med pølser

Risret med pølser

Lækker risret med pølser, der bare smager super. Nem aftensmad med pølser, ris og grøntsager, der tager under 30 minutter at lave.

Her har du en utrolig nem og simpel aftensmad opskrift, der passer perfekt ind i en presset hverdag.

Opskriften er skruet sådan sammen, at når du koger risene, så laver du resten af retten klar.

Du kan vælge at røre risene sammen med pølserne og grøntsagerne i wokken eller server dem ved siden af.

Ingredienser:

300 g ærter

frost

1 stor peberfrugt

rød

1 spsk paprika

250-300 g tomatpassata

1 dl vand

550 g pølser

Ris af 3 dl rå ris

Salt og peber

Kategori:
Aftensmad
Antal personer:
4
Sådan gør du:
1. Start med at kog risene (guide til at koge ris).

2. Vask peberfrugten og skær den i tern.

3. Skær pølserne i skiver eller på langs.

4. Varm en wok op med lidt olie og svits pølserne og peberfrugten.

5. Når pølserne have fået lidt stegeskorpe, så tilføjes: 250-300 gram tomatpassata, 1 dl vand 1 spsk paprika og 300 gram ærter.

6. Rør det hele godt sammen og smag til med salt og peber.

7. Tilføj de kogte ris og så er retten færdig.


Du kan følge opskriftslageret på Facebook hvor der løbende bliver lagt opskrifter op.


Tips til risret med pølser



  • Hvis du gerne vil spare lidt på risene, så kan du nemt erstatte 1 dl ris med 100 gram blomkål eller anden grøntsag.

  • Du kan bruge præcis de pølser du lyster - alt fra partypølser til kålpølser passer til, sålænge du synes de smager godt.