Sandwich med æg og bacon
- Hvis du ikke vil have spejlæg i sandwichen, så kan du blot koge ægget og skære det i skiver.
- Vælg en god og rigtig mayonnaise, det gør altså bare sandwichen bedre, selvom der er lidt ekstra fedt i.
- Hvis du vil have lidt knas i din sandwich, så kan du lade være med at stege forårsløg.
Hjemmelavet sandwich med æg og bacon
Her har du en lækker sandwich med æg og bacon, som er hjemmelavet og ideal som morgenmad, frokost eller aftensmad
Du kan også nemt tage sandwichen med på tur, men der vil det være en fordel hvis du har en fast æggeblomme, da det ellers godt kan grisse lidt.
Sandwich med æg, bacon og ost
Hvis du er vild med ost, så passer ost i den her sandwich, så læg du blot en skive ost mellem ægget og baconen - det smager super.
Hvilken ost det skal være, er helt op til dig, men vil anbefale en rund Mammen guld eller Riberhus mellemlagret 27% - begge gode i sandwichen og begge kan fås i de fleste supermarkeder.
Kalorielet sandwich med æg og bacon
Hvis du ønsker at lave den her sandwich mere kalorielet, så kan du skifte baconen ud med kalkun bacon, skifte mayonnaise ud med en let version og lade være med at stege forårsløg. Så spare du hurtigt på kalorierne.
Lav dit eget franskbrød til
Hvis du vil lave sandwichen med æg og bacon helt fra bunden, så kan du med fordel afprøve den her opskrift på franskbrød, den er både nem og ret lækker.
Opskrift på franskbrødHvis du heller vil lave sandwichen i en lækker sandwichbrød, så prøv den her
opskrift på sandwichbrød