Sausage rolls

Sausage rolls

Lækre sausage rolls også kaldt engelske pølsehorn. Super lækker snack med butterdej og fars - passer perfekt til brunch eller som snack til tur.

Ingredienser:

1 plade butterdej (275 g)

450-500 g hakket kalv og flæsk

50 g hvedemel

7 g salt

3 g peber

1 æg

150 g mælk

1 løg

Kategori:
Aftensmad
Antal personer:
15
Sådan gør du:

Lav farsen til sausage rolls


1. Find en stor skål og tilføj 450-500 g hakket kalv og flæsk.

2. Skræl et løg og riv det på et rivejern ned i skålen.

3. Tilføj 50 g hvedemel, 7 g salt, 5 g peber og 1 æg .

4. Rør farsen godt sammen.

5. Stil farsen i køleskabet, gerne mindst 30 min.

Lav sausage rolls


1. Tænd ovnen på 200 grader over og undervarme.

1. Rul butterdejen ud og halver den på langs.

2. Del farsen i 2 og fordel på begge butterdejsplader.

3. Rul butterdejen tæt om farsen så det bliver en pølse og brug en gaffel til at lukke siden, så den ikke åbner sig igen.

4. Skær pølsen i ca. 2.5 cm skiver og placer dem på en bageplade med bagepapir.

5. Bag midt i ovnen i 25 minutter.


Du kan følge opskriftslageret på Facebook hvor der løbende bliver lagt opskrifter op.


Super nemme sausage rolls


Hvis du vil gøre det ekstra nemt, så i stedet for at lave farsen selv, så kan du bruge en medister eller 2.
Skær blot hinden af medisteren og brug farsen.