Stegte ris med bacon
Lækker opskrift på stegte ris med bacon. Stegte ris med æg og bacon er nemt, lækkert og lige til. Fried rice med bacon.
Fried rice opskrifter er i det hele taget helt perfekte hvis man har en rest af ris fra dagen før eller nogle grøntsager der synger på sidste vers.
Den her opskrift på stegte ris med bacon tager måske 20-25 minutter at lave helt fra bunden og du kan nemt rette til hvis du gerne vil have andre grøntsager i.
Se også: 16 risretter - nemme risretter
Ingredienser:
3 dl ris
200 g bacontern
200 g gulerødder
1 bundt forårsløg
1 peberfrugt
150 g frosne ærter
3 æg
Soya
Peber
Olie
- Kategori:
- Aftensmad
- Antal personer:
- 4
-
Sådan gør du:
-
1. Kog 3 dl ris - se her for guide.
2. Skræl gulerødderne og skær dem i skiver. Rens forårsløg og peberfrugt og skær dem i skiver.
3. Varm en wok op med lidt olie og svits bacon indtil det er sprødt.
4. Tilføj gulerødderne, forårsløg og peberfrugt og steg videre i 2-3 minutter.
5. Ryk grøntsagerne og baconen til den ene side på woken og slå 3 æg ud på den side hvor der ikke er grøntsager og rør rundt, så du får røræg.
6. Tilføj de kogte ris og rør det hele sammen og tilføj de frosne ærter.
7. Smag til med soja og peber.
Du kan følge opskriftslageret på Facebook hvor der løbende bliver lagt opskrifter op.