Stegte ris med karry og kylling
Lækker omgang stegte ris med karry og kylling. Super nem opskrift på stegte ris med karry - helt perfekt hverdags aftensmad.
Der er ikke mange ben i at lave den her omgang stegte ris med karry og kylling.
Du skal blot stegte lidt kylling, grøntsager og ris - så har du en lækker aftensmad.
Det tager omkring 20-25 minutter at lave opskriften fra start til slut - det kan man som regel sagtens nå i hverdagen.
Se også: 16 risretter - nemme risretter
Ingredienser:
3 dl ris
400 g kyllingebryst
200 g ærter
2 peberfrugter
2 fed hvidløg
1 løg
4 æg
3 tsk karry
- Kategori:
- Aftensmad
- Antal personer:
- 4
-
Sådan gør du:
-
Klargør stegte ris med karry
1. Løg 3 dl ris - se guide her.
2. Skræl 1 løg og 2 fed hvidløg - hak både hvidløg og løg.
3. Skyl 2 peberfrugter og fjern kernerne. Skær peberfrugterne i skiver.
4. Skær 400 gram kyllingebryst i tern og krydr med salt og peber.
Lav stegte ris med karry
1 . Varm lidt olie op i en pande og svits løg og hvidløg indtil løgene er bløde.
2. Tilføj kyllingestykkerne og svits videre indtil kyllingen har fået lidt farve.
3. Tilføj peberfrugt skiverne, 200 gram ærter, 3 tsk karry og steg videre i 2-3 minutter.
4. Skru en smule ned for varmen og skub kylling og grøntsagerne til en ene side af wokken og slå 4 æg ud på den side - rør æggene rundt indtil du har røræg.
5. Tilføj de kogte ris og rør det hele godt rundt.
Du kan følge opskriftslageret på Facebook hvor der løbende bliver lagt opskrifter op.