Svensk pølseret med pasta

Svensk pølseret med pasta

Ingredienser:

300 gram pasta

30-50 smør til stegning

500 gram pølser skåret i skiver

1-2 løg hakket løg

250 ml fløde

400 ml mælk

4 spsk mel

2 spsk paprika

150 gram koncentreret tomatpuré

Salt og peber

Indsendt af:
Anders Jensen
Kategori:
Aftensmad
Antal personer:
4
Beskrivelse:
Svensk pølseret med pasta, er en lækker cremet pasta ret. En nem svensk pølseret med pasta opskrift, der glæder både børn og voksne.
Sådan gør du:
Først starter du med at koge pasta/spaghetti eller pakkens anvisning.

Derefter tager man en stor gryde og smider smør i, brug gerne rigeligt, omkring 30-50 gram.
Når smørret er smeltet, så tilføjes løg og pølser, som steges indtil pølserne er gyldne og løgene er bløde.
Drys mel, paprika og tomatpuré ned i gryden og rør det hele godt sammen.

Efter det hele er rørt godt sammen, så tilføjes fløden og mælken.
Rør det hele godt sammen indtil det koger.

Smag til med salt og peber.

Lige inden retten til serves, så vendes pastaen i sovsen.

Velbekomme en nem opskrift på svensk pølseret med pasta.

Nem aftensmadPastaret

For at efterlade en kommentar skal være logget ind

  • Log in
  • Register