Svensk pølseret med rodfrugter

Svensk pølseret med rodfrugter

Ingredienser:

2 spsk olie

500 g kartofler

500 g gulerødder

350 g pastinak

400 g pølser

1 løg

4 tsk paprika

150 g tomatpuré

3 dl mælk

2.5 dl fløde

Salt

Peber


Kategori:
Aftensmad
Antal personer:
4
Beskrivelse:
En sund og alternativ opskrift på svensk pølseret med rodfrugter. Lækker og sund opskrift der er nem af lave.
Sådan gør du:
1. Skræl og skær kartoflerne, gulerødderne og pastinak i mundrette størrelser og kog dem indtil de næsten er færdige.

2. Hak løget fint samt skær pølserne i mundrette størrelser.

3. Tilføj olien til en gryde og svits løgene indtil de er bløde og tilsæt herefter pølserne og svits indtil pølserne har fået lidt stegeskorpe.

4. Tilsæt 4 tsk paprika, 500 g kartofler i tern, 500 g gulerødder i tern, 350 g pastinak i tern, 3 dl mælk, 2.5 dl fløde og 150 g tomatpuré og lad retten simre i 10-15 minutter – rør rundt løbende.

5. Smag til med salt og peber.


Velbekomme en sund og alternativ opskrift på svensk pølseret med rodfrugter.



Andre svensk pølseret opskrifter


Den her svensk pølseret er super lækker og håber den falder i din smag, hvis du gerne vil prøve nogle andre svensk pølseret opskrifter - så tjek nedenfor:
Svensk pølseret med pasta
Klassisk svensk pølseret