Svensk pølseret med rodfrugter
En sund og alternativ opskrift på svensk pølseret med rodfrugter. Lækker og sund opskrift der er nem af lave.
Se også: 9 opskrifter med pølser - pølseretter
Ingredienser:
2 spsk olie
500 g kartofler
500 g gulerødder
350 g pastinak
400 g pølser
1 løg
4 tsk paprika
150 g tomatpuré
3 dl mælk
2.5 dl fløde
Salt
Peber
- Kategori:
- Aftensmad
- Antal personer:
- 4
-
Sådan gør du:
-
1. Skræl og skær kartoflerne, gulerødderne og pastinak i mundrette størrelser og kog dem indtil de næsten er færdige.
2. Hak løget fint samt skær pølserne i mundrette størrelser.
3. Tilføj olien til en gryde og svits løgene indtil de er bløde og tilsæt herefter pølserne og svits indtil pølserne har fået lidt stegeskorpe.
4. Tilsæt 4 tsk paprika, 500 g kartofler i tern, 500 g gulerødder i tern, 350 g pastinak i tern, 3 dl mælk, 2.5 dl fløde og 150 g tomatpuré og lad retten simre i 10-15 minutter – rør rundt løbende.
5. Smag til med salt og peber.
Velbekomme en sund og alternativ opskrift på svensk pølseret med rodfrugter.
Du kan følge opskriftslageret på Facebook hvor der løbende bliver lagt opskrifter op.