Svensk pølseret

Svensk pølseret

Ingredienser:

800 gram kartofler

500 g pølser

1 stort løg (ca. 100 gram hakket)

1.5 dl fløde

4 spsk tomatpure

2 dl mælk

3 tsk paprika

1 bundt purløg

Salt

Peber

Kategori:
Aftensmad
Antal personer:
4
Beskrivelse:
En lækker og nem opskrift på svensk pølseret der går rent hjem ved både børn og voksne. Dertil er det en nem aftensmad at lave og passer godt ind i en lidt presset hverdag. Opskriften er også velegnet til at lave over bål.
Sådan gør du:
1. Skræl kartoflerne og skær dem i mundrette størrelser og kog kartoflerne til de er møre.

2. Skræl og hak løget og skær pølserne i mundrette størrelser.

3. Svits løgene i en gryde indtil de er klare og tilføj pølserne og svits indtil pølserne er gyldne.

4. Drys paprika ned i gryden og rør det hele godt sammen.

5. Tilføj de øvrige ingredienser: kartofler, fløde, mælk og tomatpurre.
Lad det hele stå og små simre i ca. 10 minutter.

6. Smag til med salt og peber og drys med klippet purløg.


Du kan følge opskriftslageret på Facebook hvor der løbende bliver lagt opskrifter op.