Tarteletter med høns i asparges

Tarteletter med høns i asparges

Ingredienser:

450-500 gram kyllingebryst

50 gram smør

5 spsk hvedemel

5 dl mælk

1 dåse asparges

10 luksus tarteletter

1 bundt persille

Salt og peber

Indsendt af:
Anders Jensen
Kategori:
Aftensmad
Antal personer:
3
Beskrivelse:
Tarteletter med høns i asparges er en klassiker, der aldrig går af mode. En nem opskrift på tarteletter med høns i asparges.
Sådan gør du:
Kyllingebryst koges i en gryde med grøntsagsboullion.
Husk at se blandingsforhold på boullion pakken og sørg for at kyllingen er helt dækket af vand.

Når kyllingen er kogt færdig, ca. 20 minutter, så skal vandet hældes over i en beholder og gemmes til senere i opskriften.

Så er det tid til at lave tartelet fyldet.
Der skal laves en smørbolle, det gør man ved at smelte smørret i en gryde og pisk melet i stille og roligt.
Pisk derefter mælken i, som ligesom melet, skal gøres stille og roligt.
Pisk indtil at saucen er jævn og kog derefter i et par minutter.
Tilføj løbende kogevand fra tidligere indtil saucen har den ønskede konsistens.

Skær det kogte kyllingebryst ud i tern eller skiver og tilføj det sammen med asparges til saucen.
Om man vil dræne aspargesen eller ej, er op til en selv og op til hvor meget man holder af smagen af asparges.

Lun tarteletterne i ovnen efter anvisning på pakken.

Fyld derefter tarteletterne med saucen og pynt med lidt persille.

Velbekomme tarteletter med høns i asparges!

For at efterlade en kommentar skal være logget ind

  • Log in
  • Register