Fløg på Facebook. Klik her!

Tomatsuppe med suppehorn

Tomatsuppe med suppehorn

Ingredienser:

Olie

1 løg

2 fed hvidløg

1½ tsk salt

1 tsk peber

1 tsk sukker

300 g gulerødder

2 dåser hakkede tomater

1 tsk tørret basilikum

1 liter grøntsagsbouillon

2.5 dl fløde (gerne en fed fløde)

250-300 g pasta

Kategori:
Aftensmad
Antal personer:
4
Beskrivelse:
En nem og lækker tomatsuppe med suppehorn, som passer perfekt som hverdagsret. En lækker fyldig tomatsuppe opskrift med friske grøntsager og pasta.
Sådan gør du:
1. Først skal løg, hvidløg og gulerødder hakkes. Det behøver ikke være hakket fint, da suppen skal blendes til slut.

2. Dernæst steges løg og hvidløg sammen i en gryde.

3. Når løgene er blevet bløde og klare, så tilsættes: grøntsagsbouillon, basilikum, hakkede tomater, gulerødder, sukker, salt og peber.

4. Lad tomatsuppen stå og simre indtil gulerødderne er bløde.

5. Imens at tomatsuppen koger, så laves der pasta og brød, efter anvisningen på pakken.

6. Når tomatsuppen har kogt færdig og gulerødderne er bløde, så skal den blendes.

7. Efter tomatsuppen er blendet, så sættes den tilbage på varmen og fløden tilføjes.
Suppen skal stå ved svag varme i ca. 10 min, mens der smages til med salt og peber.



Velbekomme en lækker tomatsuppe med suppehorn.

TIP: Det anbefales, at man bruger en stavblender til at blende tomatsuppen, men hvis man ikke har sådan en til rådighed, så kan man bruge en normal blender, man skal dog huske at blende lidt af tomatsuppen af gangen (ca. 1/3 fyldt blenderglas), så det ikke ryger udover set hele.


Du kan følge opskriftslageret på Facebook hvor der løbende bliver lagt opskrifter op.

Suppe