Tunmousse med smør
Helt klassisk tunmousse med smør og creme fraiche. Rigtig nem opskrift på tunmousse uden husblas. Server gerne tunmoussen med friske rejer.
Her har du en klassisk opskrift på tunmousse med smør og creme fraiche, der smager super.
Tunmoussen skal i køleskab for at sætte sig og kan nemt laves dagen før den skal spises.
Da den her tunmousse er lavet med smør, så kan du nemt forme dem og pynte den pænt på den skal serveres.
Et forslag til servering kan være rejer og cherrytomater - det går rigtig godt til.
Ingredienser:
3 dåser tun
250 g blødt smør
150 g creme fraiche
3 spsk mayonnaise
Smag til med salt
peber og citronsaft
- Kategori:
- Aftensmad
- Antal personer:
- 4
-
Sådan gør du:
-
1. Åbn dåserne med tun og hæld olien eller vandet fra dem.
2. Find en skål og rør alle ingredienserne sammen.
3. Smag tunmoussen til med salt, peber og citronsaft.
4. Fordel tunmoussen i en form, f.eks. en springform og stil tunmoussen på køl.
Du kan følge opskriftslageret på Facebook hvor der løbende bliver lagt opskrifter op.
Tunmousse uden husblas
Selvom den her opskrift på tunmousse er uden husblas, så kan den nemt sætte sig - og så smager den super.
Tunmousse går godt til påskefrokosten eller til en buffet og så kan tunmoussen nemt laves dagen inden - så er man fri for at stess for meget.