Vegetar pasta med aubergine
Lækker pastaret med aubergine, der er 100% vegetarisk. Nem vegetar pasta med aubergine og hakket tomater.
Her har du en udsøgt opskrift på vegetar pasta med aubergine, som er nem at lave og rigtig velsmagende.
Den her pastaret med aubergine er super lækker og så kan du nemt lave forskellige variationer tilføj blot forskellige grøntsager f.eks. stegte svampe eller rød peberfrugt, går rigtig godt i.
Ingredienser:
2 auberginer
2 løg
2 spsk olivenolie
2 tsk chiliflager
2 spsk tomatkoncentrat
2 dåser hakket tomat
2 spsk balsamico
Salt & peber
En håndfuld basilikum
450 g spaghetti
- Kategori:
- Aftensmad
- Antal personer:
- 4
-
Sådan gør du:
-
Klargør auberginen
1. Skyl auberginen og skær den i små tern.
2. Læg aubergine stykkerne i en si og drys salt over - lad gerne auberginen stå og trække i 25 minutter.
Lav pastaret med aubergine
1. Skræl løget og hak det fint.
2. Varm en gryde op med lidt olie og svits løgene indtil de er bløde og gyldne.
3. Tilsæt aubergine, 2 tsk chili, 2 spsk tomatkoncentrat, 2 dåser hakket tomater og 2 spsk balsamico - bring det i kog og lad det simre 10-15 minutter. Smag til med salt og peber.
4. Kog spaghetti efter anvisning på pakken.
5. Når spaghettien er kogt færdig, så hæld vandet fra og tilføj spaghettien til grøntsagerne og bland det hele sammen.
Du kan følge opskriftslageret på Facebook hvor der løbende bliver lagt opskrifter op.
Serveringsforslag til pastaret med aubergine
Du kan sagtens servere retten som den er og du vil ikke mangle noget. Men hvis du godt kan lide at servere lidt drys til din pastaret, så går saltede peanuts, frisk hakket forårsløg og revet parmesan rigtig godt til.
God appetit.