Vegetarisk paprikagryde
Vegetarisk paprikagryde når det er bedst! Man kan sagtens lave paprikagryde vegetarisk, mens den fyldt med smag.
Se også: 15 lækre vegetar opskrifter - aftensmad uden kød
Ingredienser:
2 løg
3 fed hvidløg
1 squash
2 røde peberfrugt
200 g gulerødder
1 dåse kidneybønner
3 spsk tomatpure
2 spsk paprika
1 tsk stødt chili
2.5 dl fløde 38%
1 grøntsagsbouillon
Salt
Peber
Ris til 4
- Kategori:
- Aftensmad
- Antal personer:
- 4
-
Sådan gør du:
-
Vegetarisk paprikagryde
1. Skræl løg og fed hvidløg. Hak løg og hak/pres fed hvidløg.
2. Vask og skær squash og peberfrugterne i mundrette stykker.
3. Skræl gulerødderne og skær den i skiver eller riv på rivejern.
4. Find en stor gryde og svits løg og hvidløg i fedtstof indtil løgene er bløde og klare.
5. Tilføj squash, peberfrugt og gulerødderne og steg videre i ca. 5 minutter.
6. Tilføj paprika, stødt chili, tomatpure og dræn kidneybønnerne og tilføj dem til gryden og steg videre i ca. 5 minutter.
7. Tilføj fløden og grøntsagsbouillon og smag til med salt og peber, mens gryderetten simre.
8. Mens gryderetten simre, så laves der ris til 4.
Du kan følge opskriftslageret på Facebook hvor der løbende bliver lagt opskrifter op.