Vegetarisk thaisuppe

Vegetarisk thaisuppe

Lækker og rigtig nem thaisuppe med rød karry. Den nemmeste thaisuppe du kan lave - som også smager fantastisk.

Den her spicy thaisuppe er rigtig lækker og fyldt med god smag.

Opskriften er ekstra nem, da du blot skal bruge en pose frost wok grønt, men du kan sagtens erstatte med 400 gram friske grøntsager - det er helt op til dig.

Ingredienser:

1 pose wok grønt - 400 g

0.5 spidskål fint snittet

1 dåse Kokosmælk

200 g risnudler

3 tsk Rød karry pasta

1 l Vand

2 Bouillonterninger

Salt

Peber


Kategori:
Aftensmad
Antal personer:
4
Sådan gør du:
Klargør risnudlerne
1. Lav risnudlerne efter anvisning på pakken.

Lav thaisuppen
1. Rengør spidskål og snit det i fine strimler.

2. Find i stor gryde og tilføj spidskål, 1 dåse kokosmælk, 3 tsk røs karry pasta, 1 liter vand, 1 post wok grønt og 2 grøntsagsbouillonterninger. Bring thaisuppen i kog.

3. Lad thaisuppen smire indtil grøntsagerne har lidt bid tilbage og smag til med salt og peber.

4. Tilføj nudlerne og der er klar til servering.

Du kan følge opskriftslageret på Facebook hvor der løbende bliver lagt opskrifter op.


Suppe med kokosmælk og rød karry


Den her lækre suppe er med kokosmælk og rød karry pasta og de to ingredienser går bare rigtig godt sammen.

Server gerne lidt saltede peanuts til - det giver lige prikken over i’et.