De 4 bedste pastaretter

De 4 bedste pastaretter
Leder du efter en lækker pastaret? Så er du heldig. Vi har fundet de 4 bedste pastaretter, der tilmeld alle er super nemme at lave.

Udover at alle 4 pastaretter smager fantastisk og er utroligt nemme at lave, er de fyldt med friske grøntsager og efterlader en lille opvask.

De her 4 Pastaretter passer perfekt ind i en presset hverdag, hvor man knap har nået at hente børnene før maden skal stå klar på spisebordet, da pastaretterne alle tager kort tid at lave, og som vi alle ved… BØRN ELSKER PASTA! Så når de små krudtugler ser der står en stor gryde fyldt med lækker pasta, så er der fokus på at få gryden tømt, sådan er det i hvert fald i vores lille hjem.

En ekstra bonus ved de her pastaretter er at der gemmer sig lidt grøntsager :-)

Alle opskrifterne er uden ost, da det ikke er alle her i huset der er lige vilde med ost, men man får stadig en dejlig cremet pastaret. Hvis man ønsker der skal ost i, så kan osten blot røres i lige inden servering.

Pasta i champignonsauce med bacon

Den her pastaret med champignonsauce og bacon er, som de andre pastaretter, nem at lave og smager fantastisk.

Et lille tip er at efter du har stegt baconen, så svits løget og champignonerne i fedtet fra baconen, så kommer baconen smagen endnu mere frem.One pot pasta med bacon

Det her er en såkaldt one pot pasta opskrift, ligesom de to næste. One pot pasta betyder at man laver hele pastaretten i én gryde. Det betyder at der ikke er meget opvask efter aftensmad.

Den her one pot pasta er super nem at lave og tager ikke super lang tid at lave. Jeg vil tro at det tager ca. 25 minutter at lave hele retten fra start til slut.One pot pasta med kylling

Lækker one pot pasta med kylling. Nem opskrift på one pot pasta kylling. Nemmere pastaret med kylling finder du ikke!One pot pasta med kylling og peberfrugt

En utrolig lækker one pot pasta opskrift med kylling og frisk peberfrugt. Lækker pastaret til pasta elskeren, som hurtig og nem at lave.