Lækre og super nemme cookies med chokolade. Cookies opskrift med kokossukker. Cookies opskrift uden brun farin.
Der er få ting i livet, der kan måle sig med duften af friskbagte cookies. Den varme, søde aroma, der fylder køkkenet, bringer glæde og forventning til enhver, der træder ind. Men hvad nu hvis vi fortalte dig, at du kan forbedre denne klassiske oplevelse ved at tilføje en unik ingrediens? Lad os introducere dig til cookies med kokossukker – en anderledes, men stadigvæk en lækker cookie.
Ingredienser
200 g smør
2 æg
300 g kokossukker
300 g hvedemel
1 tsk kardemomme
1 tsk bagepulver
0.5 tsk salt
200 g mørk chokolade
Beskrivelse
Der kommer ca 30 cookies ud af dennne opskrift.
- Varm ovnen op til 175 grader varmluft.
- Pisk smør, æg og kokossukker sammen i en skål.
- Bland hvedemel, kardemomme, bagepulver og salt sammen i en anden skål.
- Sigt melblandingen i smørblandingen og bland det godt sammen med en ske.
- Hak chokoladen groft og rør den i dejen.
- Brug en isske til at fordele dejen på en bageplade beklædt med bagepapir. Det giver en rimelig ensartet mængde dej til hver cookie og dermed næsten lige store cookies. Du behøver ikke flade dejen ud, da de flyder en del ud i ovnen. Undgå også at placere dem for tæt på bagepladen.
- Bag dem midt i ovnen i ca. 15 minutter.
- Lad dem køle på en rist.
- De kan opbevares i en lufttæt beholder, men de er sprødest samme dag som de er bagt.
Prøv denne opskrift, og lad dig forføre af den dybe, karamelliserede smag af kokossukker. Del dem med dine venner og familie, eller nyd dem selv med en god kop kaffe eller te. Uanset hvordan du vælger at nyde dem, er én ting sikker – disse cookies vil blive et hit i dit hjem!