Antal
4
personerÆggekage med broccoli er både sund og nemt. Æggekage i ovn har aldrig været nemmere! Nem æggekage opskrift som passer ind hver dag.
Æggekage med broccoli er en nem og velsmagende ret, der består af æg, mælk og broccoli skåret i små stykker. Broccolien kan også koges i en kort tid inden den tilsættes æggemassen eller komme rå i.
Æggene piskes sammen med mælken og broccoli tilsættes derefter.
Retten kan også tilsættes andre ingredienser som ost, skinke eller løg, for ekstra smag. Æggekagen kan bages i ovnen i ca. 10-15 minutter, eller steges i en pande, indtil den er gylden og fast.
Det er en nem og velsmagende ret, der er perfekt som en let frokost eller som en nem middag.
Ingredienser
10 æg
1.5 dl mælk
500 g broccoli
1 løg
1 rød peberfrugt
Salt
Peber
Beskrivelse
- Forvarm en ovn til 200 grader over- og undervarme.
- Hak løg fint, rens og skær broccoli i små buketter. Skyl og skær peberfrugten ud i strimler.
- Slå æg ud i en skål, tilføj mælk, salt og peber og pisk det hele godt sammen.
- Tilføj løg til panden og steg indtil løgene er bløde og klare.
- Tilføj broccolien og peberfrugt og steg det hele sammen i ca. 5 minutter.
- Tilføj æg og mælke blandingen og bland det hele sammen på panden.
- Stil æggekagen i ovnen i 10-15 minutter til æggemassen er fast.