Servings
4
servingsHer har du en lækker cremet kylling i rød pestosauce – du kan ikke gå galt i byen med den er opskrift. Hvis du har lyst til en nem omgang aftensmad og den SKAL være fyldt med smag – så skal du bestemt kaste dig ud i den her.
Sammenspillet mellem pasta, cherrytomaterne, pesto og selvføldig den mørre kylling er bare helt perfekt. Den her ret er et bevis på at lækker aftensmad ikke behøver tage særligt lang tid at lave.
Håber opskriften på kylling i rød pestosauce falder i din smag.
Ingredienser
500 g kyllingebryst
Olie til at stege kylling
500 g cherrytomater
1 rød peberfrugt
2 fed hvidløg
1 glas rødpesto (Tomatpesto)
2.5 dl madlavningsfløde
1 dl vand
400 g pasta
Beskrivelse
- Klargør ingredienser
- Skær fedt og sener fra kyllingebryst – skær herefter dem i mundrette størrelser.
- Rengør cherrytomaterne og skær dem i halve.
- Vask rød peberfrugt, fjern kernerne og skær den i strimler
- Pil hvidløg og hak den fint – eller brug en hvidløgspresser.
- Lav kylling i rød pestosauce
- Sæt vand og til pasta og kog efter anvisningen på pakken. Gem gerne lidt pastavand til senere i opskriften.
- Varm en pande op med olie og svits kyllingestykkerne indtil de har fået en smule stegeskorpe.
- Tilføj hvidløg og lad dem svits med i ca. 30 sek.
- Tilføj tomaterne og rød peberfrugt og steg videre indtil tomaterne er blev bløde.
- Tilføj pesto, madplavningsfløde og 1 dl vand – gerne pastavand fra tidligere.
- Lad pestosaucen simre i et par minutter og smag til med salt og peber.
- Vend pastaen i pestosaucen og serverer varm.
Tips til opskriften
- Der skal bruges lidt vand i opskriften, her kan du bruge vand fra pastaen – det gør at retten bliver lidt mere cremet og samlet, da der er stivelse i vandet efter man har kogt pasta.
- Serverer gerne med lidt revet ost – det gør sig rigtig godt ovenpå en varm pastaret.