Lækre sausage rolls også kaldt engelske pølsehorn. Super lækker snack med butterdej og fars – passer perfekt til brunch eller som snack til tur.
Ingredienser
1 plade butterdej (275 g)
450-500 g hakket kalv og flæsk
50 g hvedemel
7 g salt
3 g peber
1 æg
150 g mælk
1 løg
Beskrivelse
- Lav farsen til sausage rolls
- Find en stor skål og tilføj 450-500 g hakket kalv og flæsk.
- Skræl et løg og riv det på et rivejern ned i skålen.
- Tilføj 50 g hvedemel, 7 g salt, 5 g peber og 1 æg .
- Rør farsen godt sammen.
- Stil farsen i køleskabet, gerne mindst 30 min.
- Lav sausage rolls
- Tænd ovnen på 200 grader over og undervarme.
- Rul butterdejen ud og halver den på langs.
- Del farsen i 2 og fordel på begge butterdejsplader.
- Rul butterdejen tæt om farsen så det bliver en pølse og brug en gaffel til at lukke siden, så den ikke åbner sig igen.
- Skær pølsen i ca. 2.5 cm skiver og placer dem på en bageplade med bagepapir.
- Bag midt i ovnen i 25 minutter.
Tips til opskriften
- Hvis du vil gøre det ekstra nemt, så i stedet for at lave farsen selv, så kan du bruge en medister eller 2.
Skær blot hinden af medisteren og brug farsen.