Sausage rolls

Sausage rolls

Sausage rolls

https://nem-madplan.dk

Lækre sausage rolls også kaldt engelske pølsehorn. Super lækker snack med butterdej og fars – passer perfekt til brunch eller som snack til tur.

Ingredienser

  • 1 plade butterdej (275 g)

  • 450-500 g hakket kalv og flæsk

  • 50 g hvedemel

  • 7 g salt

  • 3 g peber

  • 1 æg

  • 150 g mælk

  • 1 løg

Beskrivelse

  • Lav farsen til sausage rolls
  • Find en stor skål og tilføj 450-500 g hakket kalv og flæsk.
  • Skræl et løg og riv det på et rivejern ned i skålen.
  • Tilføj 50 g hvedemel, 7 g salt, 5 g peber og 1 æg .
  • Rør farsen godt sammen.
  • Stil farsen i køleskabet, gerne mindst 30 min.
  • Lav sausage rolls
  • Tænd ovnen på 200 grader over og undervarme.
  • Rul butterdejen ud og halver den på langs.
  • Del farsen i 2 og fordel på begge butterdejsplader.
  • Rul butterdejen tæt om farsen så det bliver en pølse og brug en gaffel til at lukke siden, så den ikke åbner sig igen.
  • Skær pølsen i ca. 2.5 cm skiver og placer dem på en bageplade med bagepapir.
  • Bag midt i ovnen i 25 minutter.

Tips til opskriften

  • Hvis du vil gøre det ekstra nemt, så i stedet for at lave farsen selv, så kan du bruge en medister eller 2.
    Skær blot hinden af medisteren og brug farsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *