Svensk pølseret

Svensk pølseret

Svensk pølseret

https://nem-madplan.dk

En lækker svensk pølseret på under 30 min! Klassisk svensk pølseret der går rent hjem ved børnefamilier. 

Ingredienser

  • 800 gram kartofler

  • 500 g pølser

  • 1 stort løg (ca. 100 gram hakket)

  • 1.5 dl fløde

  • 4 spsk tomatpure

  • 2 dl mælk

  • 3 tsk paprika

  • 1 bundt purløg

  • Salt

  • Peber

Beskrivelse

  • Skræl kartoflerne og skær dem i mundrette størrelser og kog kartoflerne til de er møre.
  • Skræl og hak løget og skær pølserne i mundrette størrelser.
  • Svits løgene i en gryde indtil de er klare og tilføj pølserne og svits indtil pølserne er gyldne.
  • Drys paprika ned i gryden og rør det hele godt sammen.
  • Tilføj de øvrige ingredienser: kartofler, fløde, mælk og tomatpurre.
  • Lad det hele stå og små simre i ca. 10 minutter.
  • Smag til med salt og peber og drys med klippet purløg.

Tips til opskriften

  • Svensk pølseret er super børnevenlig, da den er mild i smagen og børn elsker bare pølser og alt der minder om ketchup 🙂
    Hvis du vil have smagen lidt sødere, så kan du tilføje lidt ketchup.
    Du kan også nemt “skjule” lidt ekstra grøntsager i gryden, hvis det ikke er alle ved bordet der er lige vilde med grøntsager.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *