Brownie

Brownie

Måske verdens bedste brownies! De her brownies smager super godt og er tilmed super nem brownie opskrift at lave. 3..2..1 bag de bedste brownies!

OBS: Du skal bruge 2 skåle i opskriften.

Ingredients

  • 100 g smør

  • 2 æg

  • 510 g sukker

  • 180 g hvedemel

  • 60 g kakao

  • 1½ tsk vaniljesukker

  • 1 knivspids salt

  • Lidt rasp til formen

Directions

  • Tænd ovnen på 175 grader over og under varme og smør en bageform der er ca 35×24 cm stor.
  • Smelt smørret stille og roligt i en kasserolle og lad det køle af – smørret mp ikke være for varmt.
  • Find en skål og rør æg og sukker sammen med en håndmikser.
  • Find en skål mere og bland kakao, hvedemel, vaniljesukker og salt sammen – sørg for at ingredienserne er blandet godt sammen.
  • Si de tørre ingredienser over i skålen med æg og sukker. Hæld det kolde smør ned i skålen og bland dejen godt sammen.
  • Smør din bageform med smør og drys lidt rasp på siderne. Hæld brownie dejen over i bageformen.
  • Bag brownien i ca. 30 minutter.
  • Lad brownien køle helt af i formen – og så spis løs!

Brownie opskrift uden nødder

Den her brownie opskrift er 100% uden nødder, men når det så er sagt, så kan man sagtens tilføje nøøder til de her brownies.Og hvis der skal nødder i, så prøv enten med 100 gram groft hakket valnødder eller hasselnødder – eller en blanding, det smager ret godt.

Kan brownies fryses?

Det kan du tro de kan! Kagen kan fryses enten hel eller skåret i mindre brownie stykker (husk madpakkepapir eller bagepapir i mellem dem)

Tips til at gøre brownies endnu bedre

  • Tilføj lidt chokoladeknapper til brownie dejen – det smager super! Gerne en blanding af mørk og hvid chokolade.
  • Pas på med at give brownien for lang tid i ovnen, den bliver hurtigt tør – på den anden side, så kan den sagtens bære at man bliver den lidt kortere tid.
  • Husk og sigt de tørre ingredienser – så undgår du nemlig klumper i din brownie.
  • Drik et stort glas mælk til 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *