Brændende kærlighed med bacon og bløde løg er en fantastisk klassisk dansk ret.
Super nem og lækker brændende kærlighed opskrift.
Ingredienser
1.5 kg kartofler
60 g smør
1 dl mælk
500 g bacon
4 store løg
Rødebeder i glas
1 bundt purløg
Ristede løg
Salt
Peber
Beskrivelse
- Kartoffelmos
- Skræl kartoflerne og skær dem i kvarte, så bliver de hurtigere møre.
- Hæld vand i en gryde, så det dækker kartoflerne helt, uden tilsat salt og kog dem til de er helt møre.
- Hæld vandet fra kartoflerne og pisk dem møre med en håndpisker eller ligende.
- Tilsæt smør og pisk til kartoffelmosen er lækker og luftig, derefter tilsættes mælken lidt af gangen til den har den ønskede konsistens.
- Derefter smages til med salt og peber.
- Tilbehør
- Hak løg i strimler, så det er klar til at blive steget.
- Steg baconen ved middelvarme til det er sprødt og lækkert, læg derefter baconen på et stykke køkkenrulle, så fedtet kan dryppe af.
- Steg løg i baconfedtet ved lav varme til de er bløde og klare.
- Hak purløg fint og server i en lille skål.
- Læg et par rødbeder i en skål, så er de også klar til servering.
- Velbekomme nem og lækker brændende kærlighed opskrift.