Brændende kærlighed

Brændende kærlighed

Brændende kærlighed med bacon og bløde løg er en fantastisk klassisk dansk ret.
Super nem og lækker brændende kærlighed opskrift.

Ingredients

  • 1.5 kg kartofler

  • 60 g smør

  • 1 dl mælk

  • 500 g bacon

  • 4 store løg

  • Rødebeder i glas

  • 1 bundt purløg

  • Ristede løg

  • Salt

  • Peber

Directions

  • Kartoffelmos
  • Skræl kartoflerne og skær dem i kvarte, så bliver de hurtigere møre.
  • Hæld vand i en gryde, så det dækker kartoflerne helt, uden tilsat salt og kog dem til de er helt møre.
  • Hæld vandet fra kartoflerne og pisk dem møre med en håndpisker eller ligende.
  • Tilsæt smør og pisk til kartoffelmosen er lækker og luftig, derefter tilsættes mælken lidt af gangen til den har den ønskede konsistens.
  • Derefter smages til med salt og peber.
  • Tilbehør
  • Hak løg i strimler, så det er klar til at blive steget.
  • Steg baconen ved middelvarme til det er sprødt og lækkert, læg derefter baconen på et stykke køkkenrulle, så fedtet kan dryppe af.
  • Steg løg i baconfedtet ved lav varme til de er bløde og klare.
  • Hak purløg fint og server i en lille skål.
  • Læg et par rødbeder i en skål, så er de også klar til servering.
  • Velbekomme nem og lækker brændende kærlighed opskrift.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *