Hjemmelavet pizza med pepperoni. Pizza opskrift med pepperoni. Hjemmelavet pizza med sprød bund og lækker pepperoni som topping.
Ingredienser
- Pizzadej
600 g hvedemel
25 g gær
5 g salt
3 dl lunken vand
30 g olie (2 spsk)
- Pizzasauce
1 dåse hakkede tomater
1 dl olivenolie
1 tsk tørret basilikum
1 tsk tørret timian
1 tsk salt
1 spsk tomatpuré
1 fed hvidløg
- Pizzafyld
300 g pepperoni (2 pakker)
300 g revet ost (2 pakker)
2 store løg
Beskrivelse
- Pizzadej
- Hæld 3 dl lunken vand i en skål.
- Rør 25 g gær ud i vandet og rør olien i.
- Tilsæt hvedemelet lidt af gangen og ælt godt sammen, indtil dejen er glat og smidig.
- Lad pizzadejen hæve et lunt sted i 2 timer.
- Pizzasauce
- Skræl fed hvidløg og pres det eller hak det fint.
- Hæld alle ingredienserne i en gryde og lad det hele simre i ca. 5 min mens der røres godt rundt.
- Blend med en stavblender og smag til med salt.
- Lav pepperoni pizza
- Tænd ovnen på max varmluft.
- Skræl og skær løgene i skiver.
- Klargør 4 bradepander med bagepapir.
- Del pizzadejen i 4 og rul pizzadejen ud tyndt og placer dem på hver deres bradepande og fordel pizzasauce.
- Fordel pepperoni, løg og ost ovenpå pizzaerne.
- Bag 2 pizzaer ad gangen i ovnen i ca. 15 min, indtil bunden er sprød.
k