Rigtig nem og sund æggekage i ovn. En sund og lækker æggekage opskrift med friske grønt sager og bacon. Denne æggekage er perfekt som hverdagsret.
Ingredienser
10 æg
1.5 dl mælk
200 g champignon
300 g bacon
1 løg
200 g cherrytomater
Beskrivelse
- Forvarm en ovn til 200 grader over- og undervarme.
- Hak løg fint, rens og skær champignon i kvarte.
- Steg bacon på en pande.
- Slå æg ud i en skål, tilføj mælk, salt og peber og pisk det hele godt sammen.
- Tilføj løg til panden og steg videre i ca. 1-2 minutter.
- Tilføj champignon og steg det hele sammen i ca. 5 minutter.
- Tilføj æg og mælke blandingen og tilføj cherrytomaterne og lad æggekagen stå ved lav varme i ca. 5 minutter.
- Stil æggekagen i ovnen i 10-15 minutter til æggemassen er fast.