Æggekage med bacon og champignon

Æggekage med bacon og champignon

Æggekage med bacon og champignon

https://nem-madplan.dk

Rigtig nem og sund æggekage i ovn. En sund og lækker æggekage opskrift med friske grønt sager og bacon. Denne æggekage er perfekt som hverdagsret.

Ingredienser

  • 10 æg

  • 1.5 dl mælk

  • 200 g champignon

  • 300 g bacon

  • 1 løg

  • 200 g cherrytomater

Beskrivelse

  • Forvarm en ovn til 200 grader over- og undervarme.
  • Hak løg fint, rens og skær champignon i kvarte.
  • Steg bacon på en pande.
  • Slå æg ud i en skål, tilføj mælk, salt og peber og pisk det hele godt sammen.
  • Tilføj løg til panden og steg videre i ca. 1-2 minutter.
  • Tilføj champignon og steg det hele sammen i ca. 5 minutter.
  • Tilføj æg og mælke blandingen og tilføj cherrytomaterne og lad æggekagen stå ved lav varme i ca. 5 minutter.
  • Stil æggekagen i ovnen i 10-15 minutter til æggemassen er fast.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *