Cheesecake med friske jordbær og citronmelisse

Cheesecake med friske jordbær og citronmelisse

Ingredients

  • Kiksebund
  • 250 g digestive kiks

  • 130 g smør

  • 1 tsk kanel

  • Flødeostecreme
  • 3 blade husblas

  • 400 g neutral flødeost f.eks. philadelphia

  • 100 g flormelis

  • 2 tsk revet citron skal

  • 2.5 dl piskefløde

Directions

  • Kiksebund
  • Tænd ovnen på 175 grader over- og undervarme
  • Læg kiksene i en pose og knus dem til smulder
  • Smelt smørret i en gryde ved svag varme
  • Rør kiksen sammen med smørret
  • Tag en springform (ca. 24 cm) og fordel kiksemassen i bunden
  • Bag kiksebunden i ovnen i 10 min og tag den ud og køle af.
  • Der skal bruges tre skåle i alt til den næste del.
  • Flødeostecreme
  • Fyld en skål med koldt vand og læg husblassen ned i vandet, i 10 min
  • Bland flødeosten, flormelis og revet citronskal i en skål
  • Pisk fløden til en blød flødeskum i den sidste skål
  • Læg husblassen ned i en gryde og smelt ved meget svag varme, det må ikke simre eller koge
  • Vend 5 spsk flødeskum sammen med husblassen og vend herefter resten af fløden i
  • Vend husblas-fløden sammen med flødeostecremen og fordel oven på kiksebunden og stil kagen i køleskabet i ca. 3 timer.
  • Pynt med friske jordbær og citronmelisse
  • Velbekomme en lækker og nem cheesecake opskrift.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *