Fedtebrød

Fedtebrød uden æg

Ingredienser

https://nem-madplan.dk
  • 250 g mel

  • ½ tsk hjortetaksalt

  • 250 g smør

  • 140 g kokosmel

  • 140 g sukker

  • Glasur
  • Ca. 250 g Flormelis

  • Romressens

  • Vand

Beskrivelse

  • Tænd ovnen på 200 grader over og undervarme.
  • Klargør 2 bageplader med bagepapir.
  • Bland hjortetaksalt og mel i en skål og smuldre smørret i skålen.
  • Tilføj kokosmelet og sukkeret og ælt dejen godt sammen til den er fast.
  • Del dejen i 6 stykker og rul 6 pølser. Læg 3 pølser på hver bageplade og tryk dem flade.
  • Bag én bageplade med fedtebrød ad gangen midt i ovnen, i ca. 10 min.
  • Mens fedtebrødet er i ovnen, så skal der laves en tyk glasur: Bland Flormelis og romessens, husk glasuren skal være tyk.
  • Tag fedtebrødet ud af ovnen og smør glasuren på mens fedtebrødet er varmt.
  • Skær fedtebrødet ud i ønskede størrelser og stil den anden bageplade ind i ovnen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *