Fedtebrød uden æg
Ingredienser
250 g mel
½ tsk hjortetaksalt
250 g smør
140 g kokosmel
140 g sukker
- Glasur
Ca. 250 g Flormelis
Romressens
Vand
Beskrivelse
- Tænd ovnen på 200 grader over og undervarme.
- Klargør 2 bageplader med bagepapir.
- Bland hjortetaksalt og mel i en skål og smuldre smørret i skålen.
- Tilføj kokosmelet og sukkeret og ælt dejen godt sammen til den er fast.
- Del dejen i 6 stykker og rul 6 pølser. Læg 3 pølser på hver bageplade og tryk dem flade.
- Bag én bageplade med fedtebrød ad gangen midt i ovnen, i ca. 10 min.
- Mens fedtebrødet er i ovnen, så skal der laves en tyk glasur: Bland Flormelis og romessens, husk glasuren skal være tyk.
- Tag fedtebrødet ud af ovnen og smør glasuren på mens fedtebrødet er varmt.
- Skær fedtebrødet ud i ønskede størrelser og stil den anden bageplade ind i ovnen.