Karrykål med kylling og ris

Karrykål med kylling og ris

Karrykål med kylling og ris

https://nem-madplan.dk

Lækker ret med karrykål og kylling med ris som tilbehør. Utrolig nem og sund karryret som er fyldt med smag, kylling og friske grøntsager.

Ingredienser

  • 400-500 g kyllingebryst

  • 1 stort løg

  • 3 fed hvidløg

  • 1 spidskål

  • 300 g revet gulerødder

  • 3 spsk mild karry

  • 1 dåse kokosmælk

  • 4 del ris

Beskrivelse

  • Lav ris
  • Skyl risene og kog dem efter anvisningen på pakken.
  • Klargør grøntsager og kylling
  • Skræl løg og hak det fint.
  • Skræl fed hvidløg og hak dem fint eller pres dem i en hvidløgspresser.
  • Rengør spidskålen og skær det i tynde strimler.
  • Skræl gulerødderne og riv dem på et rivejern.
  • Skær senerne fra kyllingebryst og skær det i tern.
  • Lav karrykål med kylling
  • Varm lidt olie op i en wok og svits løg og hvidløg indtil løgene er bløde.
  • Tilføj 3 spsk karry og rist den let.
  • Tilføj kyllingekødet og steg videre indtil kyllingekødet er gennemstegt.
  • Tilføj spidskål og gulerødderne og steg videre indtil spidskålen falder sammen.
  • Tilføj kokosmælken og varm retten godt igennem og smag til med salt og peber.

Tips til opskriften

  • Du kan lave retten mere kalorielet ved at bruge light kokosmælk og erstatte risen med ekstra spidskål og gulerødder
  • Pas lidt på med den karry du bruger, de varierer meget i styrke
  • Hvis du står med et hvidkål der skal bruges, så kan du sagtens erstatte spidskålen med hvidkål
  • Du kan også sagtens erstatte kyllingekødet med svinekød eller hakket oksekød – det smager super

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *