Mega lækker og nem vegetar aftensmad med kikærter. Utrolig nem og velsmagende vegetar ret med kikærter og karry.
Ingredienser
Olie til stegning
300 g gulerødder
2 løg
3 fed hvidløg
1 spsk karry
1 spsk spidskommen
2 tsk garam masala
1 tsk chili
2 dåser kikærter drænet
1 dåse kokosmælk
1 dåse hakkede tomater
1 stk grøntsagsbouillonterning
2 spsk citronsaft
1 rød peberfrugt
Ris til 4
salt
peber
Beskrivelse
- Skræl gulerødderne og skær den i tern.
- Skræl løg og skær dem i fine tern. Skræl hvidløg og pres dem, ovenpå løgene.
- Find i gryde og hæld olie i og svits løgene og hvidløgene indtil løgene er bløde og klare.
- Tilføj krydderierne: 1 spsk karry, 1 spsk spidskommen, 2 tsk garam masala, 1 tsk chili og svits det i ca. 1 min.
- Tilsæt 1 dåse hakkede tomater, 1 dåse koksmælk, 1 grøntsagsbouillonterning og 2 spsk citronsaft.
- Dræn 2 dåser kikærter og tilføj kikærterne og lad gryderetten simre i 15-20 min.
- Kog ris til 4 og skær en rød peberfrugt i tern.
- Smag karryretten til med salt og peber og servér med kogte ris og peberfrugt i tern