Lækker risret med spidskål og kylling. Super hurtig aftensmad med ris og kylling der smager fantastisk. Perfekt opskrift hvis du har lidt travlt, men gerne vil have en smagfuld karry ret, som langt de fleste kan lide.
Ingredienser
3 fed hvidløg
500 g hakket kylling
2 peberfrugter
1 spidskål
1 løg
200 g ærter
200 g ris
6 dl vand
2 grøntsagsbouillonterninger
2 dl mælk
2 spsk engelsk sauce
1 spsk kokosolie
3 tsk karry
1 tsk paprika
1 tsk spidskommen
Beskrivelse
- Pil og skær løg og hvidløg fint.
- Vask og snit spiskålet fint – stokken skæres fra.
- Vask og skær peberfrugt i tern.
- Varm en wok op ved høj varme med en spsk kokosolie.
- Svits løg og hvidløg.
- Tilføj kødet og svits videre indtil kødet er stegt.
- Tilføj spidskål og peberfrugt og svits til kålet er faldet sammen.
- Tilføj krydderierne – karry, paprika og spidskommen.
- Skru ned til middel varme.
- 10. Kom så ris, vand, bouillonterninger, mælk og engelsk sauce ved, og rør det godt sammen. Lad retten simre til risen er møre – ca. 10-12 min.
- Hvis risen suger meget væske, kan der tilføjes mere vand undervejs.
- 11. Når risen er næsten færdigtilberedt tilføjes ærterne.
- 12. Lad retten blive varmet godt igennem og risen blive færdigkogt.