Lækker, cremet og fyldig porre kartoffelsuppe med sprød bacon. Nem porre kartoffelsuppe, som alle kan lave.
Ingredienser
Olie til at stege i
1 løg
600-700 g kartofler
2-3 porre
1 liter vand
2 grøntsagsbouillonterninger
2.5 dl fløde (gerne den fede)
Salt
Peber
200 g bacon
1 flute
Beskrivelse
- Kartoflerne skraldes og koges.
- Hak løg og porre, det behøver ikke være fin hakket, da suppen skal blendes til sidst i opskriften.
- Svits løgne til de er bløde og gyldne, dernæst tilføjes porre og der steges yderligere 1-2 minutter.
- Dernæst skal der tilføjes 1 liter vand og 2 grøntsagsbouillonterninger.
- Når kartoflerne er kogt færdig, så tilføjes de til gryden med bouillon.
- Lad Kartoffelsuppen koge i 15-20 minutter.
- Mens Kartoffelsuppen står og små koger, så steges baconen og flutet ligges i ovnen.
- Efter Kartoffelsuppen har kogt, så skal den blendes, her foreslår jeg at man bruger en stavblender.
- Når Kartoffelsuppen er blendet, så tilføjes fløden og der smages til med salt og peber.
dd