Konfekt trilogi

Konfekt trilogi

Konfekt trilogi

https://nem-madplan.dk

Lækker opskrift på konfekt trilogi – lækker blanding med marcipan, nougat, chokolade og mandler. Konfekt fyldt med smag og en smule knas – det er bare lækkert.

Ingredienser

  • Konfekt trilogi bund
  • 50 g mandler – finthakket

  • splitter eller flager

  • 50 g nougat

  • 50 g mørk chokolade

  • Konfekt trilogi fyld
  • 200 g marcipan

  • 100 g nougat

  • 1 tsk kakao

  • 3 dråber vand

  • Overtræk og pynt
  • 200 g mørk chokolade

  • Pynt efter ønsker – her har vi brugt mandelsplitter

Beskrivelse
Der kommer 5 stænger der er ca. 15 cm lange.

  • Konfekt trilogi bund
  • Smelt nougat og chokolade sammen. Rist mandlerne på en tør pande – pas på de ikke brænder på.
  • Bland dem med nougat og chokolade.
  • Blandingen smøres ud på bagepapir i en firkant på 15 x 15 cm.
  • Lad det størkner i mens kan du gøre fyldet klar.
  • Efter afkøling skæres pladen i 5 stænger på 3 x 15 cm.
  • Konfekt trilogi fyld
  • 100 g marcipan æltes med kakao og vand.
  • Både kakaomarcipan og almindelig marcipan deles i 5 portioner. Hver portion rulles ud til stænger på 15 cm hver.
  • Nougaten kommes i en sprøjtepose med rund tyl på ca. 1 cm. Nougaten varmes op enten i mikrobølgeovn eller i hænderne indtil det er formbart. Nougaten skal ikke smeltes, da det skal kunne holde formen når det sprøjtes ud.
  • Placer en af hver marcipanstænger på bundene.
  • Sprøjt nougaten ovenpå, så det lægger sig som en tilsvarende stang.
  • Lad nougaten sætte sig inden du går videre.
  • Overtræk og pynt
  • Temperer chokoladen.
  • Overtræk med chokolade og pynt efter ønske med krymmel, glimmer, hakket nødder eller lignende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *