Lækker opskrift på konfekt trilogi – lækker blanding med marcipan, nougat, chokolade og mandler. Konfekt fyldt med smag og en smule knas – det er bare lækkert.
Ingredienser
- Konfekt trilogi bund
50 g mandler – finthakket
splitter eller flager
50 g nougat
50 g mørk chokolade
- Konfekt trilogi fyld
200 g marcipan
100 g nougat
1 tsk kakao
3 dråber vand
- Overtræk og pynt
200 g mørk chokolade
Pynt efter ønsker – her har vi brugt mandelsplitter
Beskrivelse
Der kommer 5 stænger der er ca. 15 cm lange.
- Konfekt trilogi bund
- Smelt nougat og chokolade sammen. Rist mandlerne på en tør pande – pas på de ikke brænder på.
- Bland dem med nougat og chokolade.
- Blandingen smøres ud på bagepapir i en firkant på 15 x 15 cm.
- Lad det størkner i mens kan du gøre fyldet klar.
- Efter afkøling skæres pladen i 5 stænger på 3 x 15 cm.
- Konfekt trilogi fyld
- 100 g marcipan æltes med kakao og vand.
- Både kakaomarcipan og almindelig marcipan deles i 5 portioner. Hver portion rulles ud til stænger på 15 cm hver.
- Nougaten kommes i en sprøjtepose med rund tyl på ca. 1 cm. Nougaten varmes op enten i mikrobølgeovn eller i hænderne indtil det er formbart. Nougaten skal ikke smeltes, da det skal kunne holde formen når det sprøjtes ud.
- Placer en af hver marcipanstænger på bundene.
- Sprøjt nougaten ovenpå, så det lægger sig som en tilsvarende stang.
- Lad nougaten sætte sig inden du går videre.
- Overtræk og pynt
- Temperer chokoladen.
- Overtræk med chokolade og pynt efter ønske med krymmel, glimmer, hakket nødder eller lignende.