Majs på grill er mega lækkert. Både majs på grill med blade og majs på grill i staniol. Hele majskolber på grill er sommermad!
Ingredienser
- Majs på grill med blade
Majskolber
Vand
Smør
Salt
- Majs på grill i staniol
Majskolber
Folie
Smør
Salt
Beskrivelse
- Majs på grill med blade
- Find er stor gryde eller skål, læg majskolberne i og dæk dem med koldt vand – lad majskolberne blive i vandet i mindst 30 minutter.
- Grill majskolberne i 15-20 minutter på grillen, mens du vender dem hyppigt.
- Når majskolberne er færdige fjerner du bladene og de tråde der er under – så er de klar til servering med smør og salt.
- Majs på grill i staniol
- Fjern bladene fra majskolberne og smør dem med lidt smør og drys salt på.
- Pak dem godt ind i staniol og grill dem i 10-15 min.
- Tag majskolberne af grillen, pak dem ud og server.
Tips til opskriften
- Hvor lang tid majskolber skal have kommer meget an på hvor store se er og hvor meget fut der er i grillen, men mellem 10-25 minutter passer meget godt. Du kan se at majsene er færdige når de bliver mørkegule.
- Grunden til at majsene kommer i vand inden du griller dem er for at de ikke brænder af – derfor skal de også være i vand i lidt tid inden grill så vandet er godt trukket ind.
- Lav mindst en til hver, de smager så godt og er super sunde. Og så smager de lige en smule bedre når man griller majsene.