Mexicansk lasagne

Mexicansk lasagne

https://nem-madplan.dk

Mexicansk lasagne

Mexicansk lasagne fyldt med smag! Lækkert og stærkt alternativ til den traditionelle lasagne. Lækker lasagne med chili og bønner.

Ingredienser

  • Olie til stegning

  • 2 løg

  • 3 fed hvidløg

  • 500 g hakket oksekød

  • 1 squash

  • 150 g gulerødder

  • 1 peberfrugt

  • 1 chili

  • 2 dåser hakket tomater

  • 140 g tomatpure

  • 2 dl vand

  • 1 grøntsagsbouillonterning

  • 1 dåse kidneybønner i chili lage

  • 2 tsk spidskommen

  • 2 tsk oregano

  • 2 tsk paprika

  • 1 tsk stødt chili

  • Salt

  • Peber

  • Lasagneplader

Beskrivelse

  • Kødsovs til mexicansk lasagne
  • Tænd ovnen på 200 grader over- og undervarme.
  • Hak løg og hvidløg fint og stil til side.
  • Skyl og riv squashen og gulerødderne og stil til side.
  • Skyld og fjern kerne fra peberfrugten og chilien.
  • Find en stor gryde og varm lidt olie op og svits løg og hvidløg i ca. 1 min.
  • Tilføj oksekødet og rør godt rundt indtil kødet at fået farve.
  • Tilsæt 2 dåser hakket tomater, 2 dl vand, gulerødderne, squashen, peberfrugten og chilien.
  • Krydre med 2 tsk spidskommen, 2 tsk oregano, 2 tsk paprika, 2 tsk stødt chili, salt og peber og lad kødsovsen stå og simre i ca. 15 min.
  • Smag til med salt og peber – plus ekstra chili hvis kødsovsen ikke er stærk nok.
  • Saml mexicansk lasagne
  • Saml lasagnen i et ildfast fad ved skiftevis at lave et lag af kødsovs og lasagneplader.
  • Stil lasagnen midt i oven og bag den i 25 min.

Tips til opskriften

  • Drys lidt cheddar ost på den mexicanske lasagnen, det smager super!
  • Hvis du er kommet til at lave den list for stærk, så lav et flute til – brød fjerne den stærke smag og hvem er ikke vild med et flute med smør.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *