Lækker og nem risret med oksekød og friske grøntsager. Rigtig lækker one pot risret hele familien kan lide.
Ingredienser
olie til stegning
400-500 g hakket oksekød
200 g champignoner
1 løg
2 fed hvidløg
350 g gulerødder
2 peberfrugter
1 squash
1 dåse hakkede tomater
5 dl vand
1 oksebouillonterning
1 tsk oregano
2 tsk paprika
250 g ris
salt og peber
Beskrivelse
- Skræl løg og hak i grove tern. Skræl gulerødderne og riv dem på et rivejern.
- Skyld champignonerne, squash og peberfrugt og skær dem i skiver.
- Varm olie op i en gryde og svits løg og hvidløg til løgene er klare.
- Tilsæt champignonerne og oksekødet og svits indtil kødet er brunt af.
- Tilsæt gulerødderne, peberfrugterne, squash, hakkede tomater, 5 dl vand, 250 g ris, 1 oksebouillonterning, 1 tsk oregano og 2 tsk paprika.
- Lad gryderetten simre indtil risene har fået nok, smag til undervejs med salt og peber. OBS: Tilføj evt. mere vand hvis risene ikke har fået nok.