One pot risret med oksekød og grøntsager

One pot risret med oksekød og grøntsager

One pot risret med oksekød og grøntsager

Lækker og nem risret med oksekød og friske grøntsager. Rigtig lækker one pot risret hele familien kan lide.

Ingredienser

  • olie til stegning

  • 400-500 g hakket oksekød

  • 200 g champignoner

  • 1 løg

  • 2 fed hvidløg

  • 350 g gulerødder

  • 2 peberfrugter

  • 1 squash

  • 1 dåse hakkede tomater

  • 5 dl vand

  • 1 oksebouillonterning

  • 1 tsk oregano

  • 2 tsk paprika

  • 250 g ris

  • salt og peber

Beskrivelse

  • Skræl løg og hak i grove tern. Skræl gulerødderne og riv dem på et rivejern.
  • Skyld champignonerne, squash og peberfrugt og skær dem i skiver.
  • Varm olie op i en gryde og svits løg og hvidløg til løgene er klare.
  • Tilsæt champignonerne og oksekødet og svits indtil kødet er brunt af.
  • Tilsæt gulerødderne, peberfrugterne, squash, hakkede tomater, 5 dl vand, 250 g ris, 1 oksebouillonterning, 1 tsk oregano og 2 tsk paprika.
  • Lad gryderetten simre indtil risene har fået nok, smag til undervejs med salt og peber. OBS: Tilføj evt. mere vand hvis risene ikke har fået nok.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *