One-pot-pasta med hakket oksekød

One-pot-pasta med hakket oksekød

One pot pasta med hakket oksekød

One pot pasta med hakket oksekød, som minder om pasta med kødsovs. Utrolig nem pastaret fyldt med smag og friske grøntsager, der laves i EN gryde.

Ingredienser

  • 2 løg (ca. 150 gram)

  • 4 fed hvidløg

  • 4 stænger bladselleri

  • 3 store gulerødder

  • 2 tsk oregano

  • 1 tsk tørret rosmarin

  • 500 gram oksekød

  • 2 dåser hakkede tomater

  • 1.5 dl vand eller rød vin

  • 2 tsk balsamicoeddike

  • 350 gram pasta

  • Frisk basilikum

  • Evt. 100 g revet ost

  • Salt og peber

Beskrivelse

  • Hak løg og hvidløg. Vask bladselleri, skræl gulerødderne og skær dem i mundrette bider.
  • Varm lidt olie op i en gryde og svits løg og hvidløg indtil løgene er klare og bløde.
  • Tilføj hakket oksekød og svits videre indtil oksekødet er brunt af.
  • Tilføj gulerødderne, bladselleri, oregano og rosmarin og svits det kort – 1-2 minutter.
  • Tilføj hakket tomater, vand/vin og balsamico. Lad kødsovsen simre i ca. 15 minutter, mens du smager til med salt og peber.
  • Tilføj pastaen og lav pastaretten simre videre indtil pastaen er tilberedt – 10-15 minutter.
  • Rør evt. 100 gram revet ost i.

Tips til opskriften

  • Når retten serveres, så anret med lidt friske basilikum blade, det giver prikken over i’et.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *