Lækker pastaret med spidskål og svampe, som tilmed et kødfri! Lynhurtig vegetar pastaret med spidskål – under 20 min!
Ingredienser
300 g pasta
400 g spidskål
400 g champignon
130 g pesto
Olie eller smør
Salt
Peber
Beskrivelse
- Klargør grøntsagerne
- Sæt en gryde over med saltet vand og kog pastaen efter anvisningen på pakken. Sæt pastaen til side når den er kogt færdig.
- Rengør svampene og skær dem i skiver.
- Skyl spidskålen og skær den i tynde strimler.
- Lav pastaretten med spidskål
- Varm lidt olie eller smør op i en gryde og svits svampene – ca. 2 – 3 minutter.
- Tilføj spidskålen og steg videre – ca. 2-3 minutter
- Drys salt og peber over svampene og spidskålen og tilføj den kogte pasta og pesto.
- Rør det hele godt sammen ved lav varme.
Tips til opskriften
- Drys lidt hakket mandler eller hasselnødder over når der serveres, den knas som nødder bidrager er rigtig lækker.
- Hvis du er til ost, så kan en gang parmesan gøre det godt, som det drysset over når der spises eller det røres direkte i – eller begge dele – det er underordnet, det smager godt.