Pasta med spidskål og svampe

Pasta med spidskål og svampe

Pasta med spidskål og svampe

https://nem-madplan.dk

Lækker pastaret med spidskål og svampe, som tilmed et kødfri! Lynhurtig vegetar pastaret med spidskål – under 20 min!

Ingredienser

  • 300 g pasta

  • 400 g spidskål

  • 400 g champignon

  • 130 g pesto

  • Olie eller smør

  • Salt

  • Peber

Beskrivelse

  • Klargør grøntsagerne
  • Sæt en gryde over med saltet vand og kog pastaen efter anvisningen på pakken. Sæt pastaen til side når den er kogt færdig.
  • Rengør svampene og skær dem i skiver.
  • Skyl spidskålen og skær den i tynde strimler.
  • Lav pastaretten med spidskål
  • Varm lidt olie eller smør op i en gryde og svits svampene – ca. 2 – 3 minutter.
  • Tilføj spidskålen og steg videre – ca. 2-3 minutter
  • Drys salt og peber over svampene og spidskålen og tilføj den kogte pasta og pesto.
  • Rør det hele godt sammen ved lav varme.

Tips til opskriften

  • Drys lidt hakket mandler eller hasselnødder over når der serveres, den knas som nødder bidrager er rigtig lækker.
  • Hvis du er til ost, så kan en gang parmesan gøre det godt, som det drysset over når der spises eller det røres direkte i – eller begge dele – det er underordnet, det smager godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *