Pasta med rød pesto og chorizo

Pasta med rød pesto og chorizo

Pasta med rød pesto og chorizo

https://nem-madplan.dk

Lækker pastaret med rød pesto og chorizo. Kombinationen af pasta, rød pesto og chorizo er helt perfekt og giver en lækker cremet pastaret.

Det tager ikke mange minutter at lave den her pastaret med rød pesto og chorizo. Den røde pesto med tomater der bliver rør rundt i varm pasta og stegte chorizo er bare genial.

Du kan selvfølgelig skifte rød pesto ud med den grønne – smagen vil være anderledes, men det smager også godt.

Ingredienser

  • 350 g pasta

  • 1 løg

  • 2 fed hvidløg

  • 2 rød peberfrugt

  • 250 g cherrytomater

  • 225 g chorizo

  • 100 g rød pesto

Beskrivelse

  • Klargør pastaretten med chorizo
  • Skræl løg og hvidløg. Hak både løg og hvidløg fint.
  • Vask 2 røde peberfrugter og fjerne kernerne. Skær dem i mundrette bidder.
  • Vask 250 gram cherrytomater og skær den i halve.
  • Fjern skindet fra chorizo pølsen og skær den i skiver.
  • Lav pastaretten med chorizo
  • Sæt vand over til pastaen og kog pastaen efter anvisning på pakken. Dræn vandet fra pastaen og hæld pastaen tilbage i gryden.
  • Varm en pande op med lidt olie og steg chorizo skiverne sammen med løg og hvidløg indtil løgene er bløde og klare.
  • Tilføj peberfrugt og cherrytomater og steg videre i 3-4 minutter.
  • Hæld chorizo mixen over i gryden med pasta og rør det godt sammen.
  • Tilføj 100 gram rød pesto og rør det hele godt sammen.

Tips til opskriften

  • Når du serverer den her pastaret, så kan du med fordel server lidt revet ost til – det giver en endnu mere cremet pastaret.
  • Hvis du gerne vil have lidt mere pesto sauce, så kan du enten tilføje lidt mælk, fløde eller mere pesto.
  • Hvis der ikke bliver spist helt op og du har en smule rester tilbage, som ikke helt er nok til en omgang aftensmad, så kan du altid spæde op med forskellige grøntsager, såsom revet squash og ærter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *