En utrolig lækker og sund pastaret med kylling og spinat. Dejlig nem pastaret der passer perfekt ind i hverdagen.
Ingredienser
450-500 g kyllingebryst
250 g frossen spinat
2 ½ dl madlavningsfløde
1 løg
2 fed hvidløg
2 tsk basilikum
300 g spaghetti eller pasta
250 g cherrytomater
Beskrivelse
- Skræl og hak løget og skræl og pres hvidløget.
- Skær kyllingebryst i skiver og krydr med salt og peber.
- Kog spaghettien eller pastaen efter anvisning på pakken og sæt til side.
- Varm lidt olie op i en gryde og svits løgene og hvidløgene indtil løgene er klare og bløde – ca. 1-2 minutter.
- Tilsæt kyllinge skiverne til gryden og svits indtil de har fået farve.
- Tilsæt 2 tsk basilikum og 250 gram frossen spinat til gryden og rør godt rundt indtil spinaten er optøet.
- Hæld 2 ½ madlavningsfløde i gryden og få retten til at simre mens der røres godt rundt og smag til med salt og peber.
- Efter retten har simret i 2-3 minutter og er smagt til, så vendes den kogte spaghetti i gryden.
- Serveres med 250 g cherrytomater.
Tips til opskriften
- I stedet for at server tomaterne ved siden af pastaretten, så kan de nemt tilføjes sammen med madlavningsfløden – det smager ret godt blandet i.
- Lidt sprød stegt bacon eller brød croutoner gør sig rigtig godt som drys den retten.
- Server gerne med et lækkert hvidløgsbrød og lidt gulerodsstave – det gør aftensmaden lidt sundere 🙂