Pastaret med kylling og spinat

Pastaret med kylling og spinat

Pasta med kylling og spinat og fløde

En utrolig lækker og sund pastaret med kylling og spinat. Dejlig nem pastaret der passer perfekt ind i hverdagen. 

Ingredienser

  • 450-500 g kyllingebryst

  • 250 g frossen spinat

  • 2 ½ dl madlavningsfløde

  • 1 løg

  • 2 fed hvidløg

  • 2 tsk basilikum

  • 300 g spaghetti eller pasta

  • 250 g cherrytomater

Beskrivelse

  • Skræl og hak løget og skræl og pres hvidløget.
  • Skær kyllingebryst i skiver og krydr med salt og peber.
  • Kog spaghettien eller pastaen efter anvisning på pakken og sæt til side.
  • Varm lidt olie op i en gryde og svits løgene og hvidløgene indtil løgene er klare og bløde – ca. 1-2 minutter.
  • Tilsæt kyllinge skiverne til gryden og svits indtil de har fået farve.
  • Tilsæt 2 tsk basilikum og 250 gram frossen spinat til gryden og rør godt rundt indtil spinaten er optøet.
  • Hæld 2 ½ madlavningsfløde i gryden og få retten til at simre mens der røres godt rundt og smag til med salt og peber.
  • Efter retten har simret i 2-3 minutter og er smagt til, så vendes den kogte spaghetti i gryden.
  • Serveres med 250 g cherrytomater.

Tips til opskriften

  • I stedet for at server tomaterne ved siden af pastaretten, så kan de nemt tilføjes sammen med madlavningsfløden – det smager ret godt blandet i.
  • Lidt sprød stegt bacon eller brød croutoner gør sig rigtig godt som drys den retten.
  • Server gerne med et lækkert hvidløgsbrød og lidt gulerodsstave – det gør aftensmaden lidt sundere 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *