Pizzasnegle med skinke

Pizzasnegle med skinke

Pizzasnegle med skinke

https://nem-madplan.dk

Super lækre pizzasnegle med skinke. Luftige pizzasnegle med skinke og ost – med en lækker hjemmelavet pizza sauce til pizzasneglene.

Ingredienser

  • Dej
  • 25 g gær

  • 500 g hvedemel

  • 3 dl mælk

  • 1 tsk salt

  • 1 tsk sukker

  • 30 g olie

  • Fyld
  • 1 dåse hakkede tomater

  • 1 dl olivenolie

  • 1 tsk tørret basilikum

  • 1 tsk tørret timian

  • 1 tsk salt

  • 1 spsk tomatpuré

  • 1 fed hvidløg

  • 200 g skinke

  • 200 g ost

  • Oregano

  • 1 æg

Beskrivelse

  • Godt at vide
  • Dejen til de her pizzasnegle skal optimalt set hæve i 2 timer, men hvis det ikke passer kan dejen sagtens hæve 1 time – pizzasneglene bliver bare ikke ligeså luftige som ved 2 timer hævning.
  • Ud af opskriften vil du få ca. 20 pizzasnegle.
  • Pizzasnegle dej
  • Varm mælken op i en gryde til den er lunken, lillefingervarmt. (ikke for varm, for så dør gæren).
  • Rør gæren ud i den lunkne mælk.
  • Hæld mælke og gær blandningen over i en skål og tilføj 1 tsk salt, 1 tsk sukker og 30 gram olie – rør det godt sammen.
  • Tilføj stille og roligt hvedemelet og ælt dejen godt sammen indtil dejen er glat og smidig.
  • Stil dejen til at hæve i 2 timer.
  • Pizzasnegle sauce
  • Skræl fed hvidløg og pres det eller hak det fint.
  • Hæld alle ingredienserne i en gryde og lad det hele simre i ca. 5 min mens der røres godt rundt.
  • Blend med en stavblender og smag til med salt.
  • Lav pizzasneglene med skinke
  • Tænd ovnen på 200 grader over og undervarme og klargør en bageplade med bagepapir.
  • Drys lidt mel ud på et bord og vend dejen ud af skålen.
  • Rul dejen ud til 1 stor firkant på ca. 0.5 cm tykkelse.
  • Smør pizzasnegle saucen ud på firkanten og drys med oregano, skinke og ost.
  • Rul dejen til 1 stor pølse og skær pizzasnegle på ca. 2 cm i tykkelse.
  • Læg pizzasneglene på bagepladen og pensel dem med et sammenpisket æg
  • Bag pizzasneglene midt i ovnen i 15-20 minutter.

Tips til opskriften

  • Når du er i gang med at lave lækre pizzasnegle, så kan du ligeså godt lave lidt ekstra og have dem i fryseren – så er du klar med en lækker pizzasnegl når den lille sult melder sig eller hvis ungerne skal have en lidt ekstra lækker snack med i madpakken og det skal være lidt ekstra nemt for dig.
  • Pizzasneglene skal opbevares i en lufttæt beholder som f.eks. en bøtte med lufttæt låg eller i en post. Pizzasneglene kan normalt holde sig i 2-3 dage i køleskabet. 
    Pizzasneglene smager helt sikkert bedst når de er friskbagte.
  • Hvis du vil gøre det ekstra nemt for dig selv, så kan du altid købe en færdiglavet pizzasauce og færdig pizzadej – nemmere bliver det ikke og det smager også ganske fint.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *