Pølsehorn

Pølsehorn

Pølsehorn

https://nem-madplan.dk

En opskrift på lækre og nemme pølsehorn der smager helt vidunderligt. De passer perfekt som eftermiddagssnack, til børnenes madpakker. 

Ingredienser

  • Pølsehorn dej
  • 2 æg

  • 200 g grahamsmel

  • 2.5 dl sødmælk

  • 2.5 dl varmt vand

  • 25 g gær

  • 1 tsk. sukker

  • 10 g salt

  • 1 dl olivenolie

  • 750 g hvedemel

  • Pølsehorn fyld
  • 10 almindelige pølser

  • Pølsehorn pynt
  • 1 æg

  • 0.5 dl sødmælk

  • Sesamfrø

Beskrivelse

  • Pølsehorn dej
  • Bland mælken med det varme vand i en skål, så blandingen bliver lillefingervarm.
  • Smuldr gæren ned i skålen og rør det ud i blandingen.
  • Tilsæt dernæst sukker, salt, olivenolie og æg og bland det godt sammen.
  • Tilsæt grahamsmel og rør det ud i.
  • Tilsæt hvedemelet lidt af gangen og ælt dejen godt ind til den er smidig og nem at arbejde med.
  • Lad dejen hæve et lunt sted i en time.
  • Pølsehorn fyld
  • Skær pølserne i halve, så der kan laves 20 pølsehorn.
  • Fordel dejen i 20 lige store stykker.
  • Tryk dejstykkerne flade og træk dem lidt ud så de har en passende størrelse til at dække pølserne.
  • Placér en pølse i midten af dejstykket og pak den godt ind i dejen.
  • ørg for at samlingen er godt lukket. Gentag med alle 20 styk.
  • Læg pølsehornene på en bageplade beklædt med bagepapir.
  • Lad dem hæve i yderligere 30 minutter.
  • Bag pølsehorn
  • Tænd ovn på 200 grader varmluft.
  • Pisk æg og mælk sammen.
  • Pensl pølsehornene med blandingen og drys med sesamfrø.
  • Bag pølsehornene i ca. 15 min til de er gyldne.

Pølsehorn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *