Svensk pølseret med pasta

Svensk pølseret med pasta

Svensk pølseret med pasta

https://nem-madplan.dk

Svensk pølseret med pasta, er en lækker cremet pastaret. En nem svensk pølseret med pasta opskrift. Utrolig nem pastaret med pølser.

Ingredienser

  • 300 gram pasta

  • 30-50 smør til stegning

  • 500 gram pølser skåret i skiver

  • 1-2 løg hakket løg

  • 2.5 dl fløde

  • 4 dl mælk

  • 4 spsk mel

  • 2 spsk paprika

  • 150 gram koncentreret tomatpuré

  • Salt og peber

Beskrivelse

  • Start med at koge pasta/spaghetti eller pakkens anvisning.
  • Hak løg fint og skær pølserne i skiver.
  • Derefter tager man en stor gryde og smider smør i, brug gerne rigeligt, omkring 30-50 gram.
  • Når smørret er smeltet, så tilføjes løg og pølser, som steges indtil pølserne er gyldne og løgene er bløde.
  • Drys mel, paprika og tomatpuré ned i gryden og rør det hele godt sammen.
  • Efter det hele er rørt godt sammen, så tilføjes fløden og mælken.
  • ør det hele godt sammen indtil det koger.
  • Smag til med salt og peber.
  • Lige inden retten til serves, så vendes pastaen i sovsen.

Tips til opskriften

  • Retten smager super godt, men den kan godt være lidt kedelig at kigge på, derfor klæder det den med et drys purløg.
  • Et drys med baconknas – ja, bacon er også godt i den her aftensmad!
  • Der er ikke rigtig noget grønt i den her, så lav gerne en grønsalat til. 
  • Hvis du mod forventning har en rest tilbage, så kan retten sagtens holde sig i køleskabet i et par dage.
    Når du varmer retten op igen, så kan du enten varme den op i en gryde eller i ovnen – tilføj dog en smule vand, da pastaen har taget lidt af væsken til sig i løbet af natten.
  • Du kan bruge alle slags pølser – det vigtigste er at du og hele familien kan lide pølserne.
    Den her svensk pølseret med pasta er ret blid og hvis man er til lidt stærk mad, så går en stærk pølse ret god i.
    Hvis du laver hotdogs den ene dag eller ligende, så lave en omgang ekstra pølser – så er du klar til en nem omgang svensk pølseret med pasta dagen efter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *