Svensk pølseret med rodfrugter

Svensk pølseret med rodfrugter

Svensk pølseret med rodfrugter

En sund og alternativ opskrift på svensk pølseret med rodfrugter. Lækker og sund opskrift der er nem af lave.

Ingredienser

  • 2 spsk olie

  • 500 g kartofler

  • 500 g gulerødder

  • 350 g pastinak

  • 400 g pølser

  • 1 løg

  • 4 tsk paprika

  • 150 g tomatpuré

  • 3 dl mælk

  • 2.5 dl fløde

  • Salt

  • Peber

Beskrivelse

  • Skræl og skær kartoflerne, gulerødderne og pastinak i mundrette størrelser og kog dem indtil de næsten er færdige.
  • Hak løget fint samt skær pølserne i mundrette størrelser.
  • Tilføj olien til en gryde og svits løgene indtil de er bløde og tilsæt herefter pølserne og svits indtil pølserne har fået lidt stegeskorpe.
  • Tilsæt 4 tsk paprika, 500 g kartofler i tern, 500 g gulerødder i tern, 350 g pastinak i tern, 3 dl mælk, 2.5 dl fløde og 150 g tomatpuré og lad retten simre i 10-15 minutter – rør rundt løbende.
  • Smag til med salt og peber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *