Tarteletter med høns i asparges

Tarteletter med høns i asparges

Tarteletter med høns i asparges

https://nem-madplan.dk

Tarteletter med høns i asparges er en dansk klassisker som går rent hjem ved de fleste. Her har du en nem og lækker opskrift på tarteletter med høns i asparges.

Ingredienser

  • 450-500 gram kyllingebryst

  • 50 gram smør

  • 5 spsk hvedemel

  • 5 dl mælk

  • 1 dåse asparges

  • 10 luksus tarteletter

  • 1 bundt persille

  • Salt og peber

Beskrivelse

  • Kyllingebryst koges i en gryde med grøntsagsboullion.
  • Husk at se blandingsforhold på boullion pakken og sørg for at kyllingen er helt dækket af vand.
  • Når kyllingen er kogt færdig, ca. 10 minutter, så skal vandet hældes over i en beholder og gemmes til senere i opskriften.
  • Nu er det tid til at lave tartelet fyldet.
  • Der skal laves en smørbolle, det gør man ved at smelte smørret i en gryde og pisk melet i stille og roligt.
  • Pisk derefter mælken i, som ligesom melet, skal gøres stille og roligt.
  • Pisk indtil at saucen er jævn og kog derefter i et par minutter.
  • Tilføj løbende kogevand fra tidligere indtil saucen har den ønskede konsistens.
  • Skær det kogte kyllingebryst ud i tern eller skiver og tilføj det sammen med asparges til saucen.
  • Om man vil dræne aspargesen eller ej, er op til en selv og op til hvor meget man holder af smagen af asparges.
  • Lun tarteletterne i ovnen efter anvisning på pakken.
  • Fyld derefter tarteletterne med saucen og pynt med lidt persille.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *