Vegetarisk pizza med mozzarella

Vegetarisk pizza med mozzarella

Vegetarisk pizza med mozzarella

Lækker vegetar pizza med sprød bund. Vegetar pizza opskrift med frisk mozzarella og tomater du bare skal prøve! Nem hjemmelavet vegetar pizza.

Ingredienser

  • Pizzadej
  • 600 g hvedemel

  • 25 g gær

  • 5 g salt

  • 3 dl lunken vand

  • 30 g olie (2 spsk)

  • Pizzasauce
  • 1 dåse hakkede tomater

  • 1 dl olivenolie

  • 1 tsk tørret basilikum

  • 1 tsk tørret timian

  • 1 tsk salt

  • 1 spsk tomatpuré

  • 1 fed hvidløg

  • Pizza topping
  • 6 store tomater

  • 200 g frisk mozzarella

  • Frisk basilikum

Beskrivelse

  • Pizzadej
  • Hæld 3 dl lunken vand i en skål.
  • Rør 25 g gær ud i vandet og rør olien i.
  • Tilsæt hvedemelet lidt af gangen og ælt godt sammen, indtil dejen er glat og smidig.
  • Lad pizzadejen hæve et lunt sted i 2 timer.
  • Pizzasauce
  • Skræl fed hvidløg og pres det eller hak det fint.
  • Hæld alle ingredienserne i en gryde og lad det hele simre i ca. 5 min mens der røres godt rundt.
  • Blend med en stavblender og smag til med salt.
  • Lav vegetar pizza
  • Tænd ovnen på max varmluft.
  • Skær tomaterne og mozzarella i tynde skiver.
  • Klargør 4 bradepander med bagepapir.
  • Del pizzadejen i 4 og rul pizzadejen ud tyndt og placer dem på hver deres bradepande og fordel pizzasauce.
  • Fordel tomatskiverne og mozzarella ovenpå pizzaerne.
  • Bag 2 pizzaer ad gangen i ovnen i ca. 15 min, indtil bunden er sprød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *