Andesteg

Andesteg

Ingredients

  • 3 kg and

  • Salt

  • Peber

  • I bradepanden
  • 1 liter vand

  • 250 g svesker

  • 3 æbler

  • 10 peberkorn

  • 1 løg

Directions

  • Tænd ovnen på 130 grader over og undervarme.
  • Skyl og skær æblerne i både og fjern kernerne og skær løget i kvarte.
  • Tag posen med indmaden ud af anden og rens og skyl anden.
  • Put indmaden, vand, løget og peberkorn i en bradepande.
  • Gnid andenmed salt og peber.
  • Fyld anden med svesker og æbler og luk anden med kødnåle.
  • Placer anden på ovnens rist med brystet opad og placer risten ovenpå bradepanden.
  • Placer anden midt i oven i 3 timer.
  • Løbende skal du overhælde anden med vand fra bradepanden.
  • 10. Efter 3 timer skrues varmen op til 155 grader og anden får en time mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *