Banankage er altid et hit ved børnene. Den her banankage er utrolig nem at lave.
Ingredienser
2 modne bananer
1 spsk vanilje
1 spsk sukker
1 æg
4 spsk mælk
50 g smør
200 g hvedemel
1 tsk bagepulver
½ tsk natron
Beskrivelse
- ænd ovnen på 200 grader over- og undervarme og smør formen med smør.
- Mos de modne bananer i en skål. Smelt smørret og afkøl.
- ør sukker og vaniljesukker godt sammen med bananerne.
- Tilsæt æg og mælk og rør det hele godt sammen.
- ør hvedemel, bagepulver og natron og mix det hele godt sammen.
- æld dejen i bageformen og stil den midt i ovnen i ca. 50 min. Man kan teste og banankagen er færdig ved at stikke en kødnål ned i banankagen og hvis der sidder våd dej på kødnålen, så skal den have lidt længere.
- OBS: Banankagen kan sagtens fryses ned.