Banankage

Banankage

Banankage er altid et hit ved børnene. Den her banankage er utrolig nem at lave.

Ingredients

  • 2 modne bananer

  • 1 spsk vanilje

  • 1 spsk sukker

  • 1 æg

  • 4 spsk mælk

  • 50 g smør

  • 200 g hvedemel

  • 1 tsk bagepulver

  • ½ tsk natron

Directions

  • ænd ovnen på 200 grader over- og undervarme og smør formen med smør.
  • Mos de modne bananer i en skål. Smelt smørret og afkøl.
  • ør sukker og vaniljesukker godt sammen med bananerne.
  • Tilsæt æg og mælk og rør det hele godt sammen.
  • ør hvedemel, bagepulver og natron og mix det hele godt sammen.
  • æld dejen i bageformen og stil den midt i ovnen i ca. 50 min. Man kan teste og banankagen er færdig ved at stikke en kødnål ned i banankagen og hvis der sidder våd dej på kødnålen, så skal den have lidt længere.
  • OBS: Banankagen kan sagtens fryses ned.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *